Inloggen  Registreren  vrijdag 19 januari 2007  
Proteinedieet, Eiwitdieet, Vetverbrander, Dieetmaaltijden, Vermageren Eiwitdieet, Vermageren Proteinedieet, Snel Gewicht Verliezen, Gewicht Verlies Proteinedieet, Gewicht Verlies Eiwitdieet, Gezond Afvallen, Afvallen , Vermageren, Gezond afslanken, Snel Afvallen, Effectief Afvallen

Vermageren: proteïnedieet geeft snel resultaat

Je wilt vermageren, maar je wil niet maandenlang een streng dieet volgen. Omdat je van jezelf weet dat je daar humeurig van wordt en het dan toch maar opgeeft. Het proteïnedieet is de oplossing voor je: snel vermageren, zonder hongergevoel en met een uitgebreid assortiment lekkere voedingsmiddelen.

Te mooi om waar te zijn? Toch niet, lees maar verder!

Vet is de vijand
Om te vermageren moet je vet kwijtraken. Daarmee vertellen we niets nieuws. Het proteïnedieet opent snel de aanval op dat vet in je lichaam: al na twee tot drie dagen. Dat komt doordat de speciale maaltijden slechts de minimaal noodzakelijke hoeveelheid koolhydraten (suikers) bevatten. Koolhydraten zijn de eerste energiebron van het lichaam. Als die onvoldoende aanwezig zijn haalt je lichaam zijn energie ergens anders vandaan: het begint vet te verbranden. Daarbij komen stoffen vrij die je hongergevoel tijdens het vermageren tegengaan.

Spieren
Het is voor het lichaam gemakkelijker om energie te halen uit eiwitten (spieren en de huid) dan om het vetverbrandingsproces te beginnen. Om dat te voorkomen zitten er extra veel eiwitten in de speciale maaltijden die horen bij het proteïnedieet. Doordat het lichaam die eiwitten gebruikt blijven de spiermassa en de huid intact.

Vermageren
Al na twee tot drie dagen begint het vermageren, doordat vetten in je lichaam worden verbrand. Je ziet dus heel snel resultaat. Natuurlijk, zoals bij elk dieet is het belangrijk dat je de regels volgt. Oftewel, voorkomen dat je te veel koolhydraten binnenkrijgt want dan stopt het vetverbrandingsproces onmiddellijk. Moeilijk is dat niet, want de maaltijden van het proteïnedieet zijn zeer gevarieerd en lekker. Kijk maar eens naar het aanbod van dieetmaaltijden, snacks, soepen, shakes, en zelfs speciaal brood. Ook na afloop van het dieet moet je bepaalde regels in acht blijven nemen, maar die zijn zo soepel dat je op een gegeven moment bijna vergeet dat je die regels volgt.

Vermageren met het proteïnedieet: snel, gemakkelijk en effectief!

Proteinedieet ~ Eiwitdieet ~ Vetverbrander ~ Dieetmaaltijden ~ Vermageren Eiwitdieet ~ Vermageren Proteinedieet ~ Snel Gewicht Verliezen ~ Gewicht Verlies Proteinedieet ~ Gewicht Verlies Eiwitdieet ~ Gezond Afvallen ~ Afvallen ~ Vermageren ~ Gezond afslanken ~ Snel Afvallen ~ Effectief Afvallen ~ Links
Pro10 Pharma BVBA Sasstraat 60 B-9340 LEDE Belg´e   Privacybeleid