Inloggen  Registreren  vrijdag 19 januari 2007  
Proteinedieet, Eiwitdieet, Vetverbrander, Dieetmaaltijden, Vermageren Eiwitdieet, Vermageren Proteinedieet, Snel Gewicht Verliezen, Gewicht Verlies Proteinedieet, Gewicht Verlies Eiwitdieet, Gezond Afvallen, Afvallen , Vermageren, Gezond afslanken, Snel Afvallen, Effectief Afvallen

Eiwitdieet: effectief afvallen

Wil je effectief afvallen zonder het beruchte 'jojo-effect' dan is het eiwitdieet de aangewezen methode. Het eiwitdieet wordt ook wel proteïnedieet genoemd en is al dertig jaar lang een erkende en wetenschappelijk bewezen methode om snel af te vallen.

Jojo-effect
Hoe vaak gebeurt het niet dat mensen na afloop van een dieet al snel weer op hun oude, ongezonde gewicht terug zijn? Om dan na enige tijd maar opnieuw aan een (ander) dieet te beginnen. Dit zogeheten 'jojo-effect' is niet alleen uiterst frustrerend, het is ook erg ongezond. Na een eiwitdieet blijven veel mensen op hun streefgewicht. Dat komt doordat dit dieet gemakkelijk is te volgen en vol te houden!

Te veel gespaard
Het lichaam verbrandt normaal gesproken koolhydraten (suikers) om in de energiebehoefte te voorzien. Koolhydraten zitten in veel voedingsmiddelen en voor mensen met een normaal gewicht is dat geen enkel probleem. Als u te veel koolhydraten en vetten eet slaat het lichaam dat op, als reservepotje voor slechtere tijden. Alleen, die slechtere tijden breken voor de meeste mensen niet aan. Het resultaat: overgewicht, een te groot reservepotje.

Dubbel effectief
Als je effectief wil afvallen dan is het zaak dat reservepotje aan te spreken en dat is precies wat het eiwitdieet doet. De speciale maaltijden zorgen ervoor dat de aanvoer van koolhydraten (en uiteraard vetten) wordt gestopt. Als dat gebeurt gaat het lichaam in 'ketose': het begint vet te verbranden. De zogeheten 'ketonen' zorgen ervoor dat je voldoende energie hebt én geen hongergevoel krijgt.

Nadeel
Er is één nadeel verbonden aan het volgen van het eiwitdieet. Door de vorming van ketonen kun je een slechte adem krijgen. Vervelend natuurlijk, je wil niet 'uit je mond ruiken'. Gelukkig is daar een perfecte oplossing voor in de vorm van tabletjes (op basis van groene thee) die de geur niet verdoezelen maar rechtstreeks inwerken op de vluchtige bestanddelen waar de slechte adem door wordt veroorzaakt. Vele andere producten pakken het probleem niet bij de bron aan om nog maar te zwijgen van het teveel aan koolhydraten dat er vaak in zit. En dat zou het hele effect van je eiwitdieet volledig teniet doen!

Proteinedieet ~ Eiwitdieet ~ Vetverbrander ~ Dieetmaaltijden ~ Vermageren Eiwitdieet ~ Vermageren Proteinedieet ~ Snel Gewicht Verliezen ~ Gewicht Verlies Proteinedieet ~ Gewicht Verlies Eiwitdieet ~ Gezond Afvallen ~ Afvallen ~ Vermageren ~ Gezond afslanken ~ Snel Afvallen ~ Effectief Afvallen ~ Links
Pro10 Pharma BVBA Sasstraat 60 B-9340 LEDE Belg´e   Privacybeleid